ȘTIRI MARATON

OM - este mereu alături de participanții Chisinau Big Hearts Marathon

OM” este apa potrivită pentru oameni activi. Poate fi vorba de diverse activități, precum dansul, ridicarea halterelor la sala de forță, yoga, ciclismul sau participarea într-un ultramaraton.


Principalul lucru este să nu uiți să bei apă, deoarece mușchii constau din 80-85% apă. Când se pierde 1% din lichid, performanța corpului nostru scade cu 10%. Cu o pierdere de 7-10%, toate procesele metabolice încetinesc, temperatura corpului crește, sângele se îngroașă, iar inima funcționează din ce în ce mai greu.

Există 5 motive pentru care apa „OM” este o sursă reală de energie și un echilibru hidric ideal în organism:

  • Apa „OM” este extrasă din izvoare naturale într-o zonă ecologic pură din nordul Moldovei.

  • Este îmbogățită cu minerale și substanțe active necesare pentru ca organismul să asigure toate procesele importante din organism. În același timp, nu are un gust sărat.

  • Trece printr-un proces tehnologic complex. Concentrația de minerale naturale din apă este redusă și nu eliminată complet, pentru ca apoi să fie mărită.

  • Procesul de îmbuteliere și ambalare este complet automatizat. Mașinile umflă sticlele, le umple cu apă, le răsucește capacul și le lipește eticheta.

  • Producția corespunde standardului internațional de siguranță alimentară SGS FSSC 22000.

Om nu este doar apă, este o sursă de forță și motivație. OM te restabilește, te sprijină, el este mereu aproape și Strop cu strop, Tu devii Versiunea ta mai bună! OM este fanul tău Nr. 1.