ȘTIRI MARATON

Descoperă libertatea cu DUCK

Descoperă libertatea cu DUCK: Închiriază trotinetele electrice personale pentru mobilitatea ta ecologică!

Suntem încântați să fim parteneri ai echipei de organizatori ai Chisinau Big Hearts Marathon 2023, oferind transport ecologic pe tot parcursul evenimentului, dar și mai încântați suntem să îți prezentăm noul nostru produs inovator, și anume trotineta electrică de uz personal, pe care o poți închiria pe un termen stabilit.
Trotinetele electrice DUCK sunt soluția perfectă pentru toți cei care doresc o alternativă ecologică de deplasare și probabil deja ai descoperit comoditatea și farmecul călătoriilor cu trotineta.

Cu opțiunea de a închiria o trotinetă personală, ai posibilitatea să beneficiezi de toate avantajele unei trotinete, fără să te îngrijorezi de procurarea sau întreținerea ei.
Compacte și ușor de manevrat, trotinetele noastre pot fi purtate cu ușurință în portbagajul mașinii tale. Astfel, poți parca mașina într-un loc convenabil și să folosești trotineta pentru a te deplasa rapid și comod către orice destinație ai în timpul zilei.

Indiferent dacă ești la un eveniment, în oraș sau în călătorie, trotinetele DUCK îți oferă libertatea de a explora mediul înconjurător într-un mod ecologic și distractiv. Alege să te alături mișcării pentru un mediu mai curat și alege DUCK pentru o experiență de mobilitate prietenoasă cu natura.
Închiriază o trotinetă electrică personală de la DUCK și descoperă bucuria de a călători într-un mod sustenabil și liber, fără să fii legat de griji sau bariere. Înscrie-te în revoluția mobilității ecologice alături de noi și fii parte dintr-un viitor mai verde!

Urmărește noutățile noastre pe toate rețelele de socializare cât și pe pagina web: www.duckscooters.com