ȘTIRI MARATON

OM - este decizia mea

Un maraton presupune întotdeauna o pregătire lungă și riguroasă. Așa că, de multe ori, în lipsa unui antrenament corect, pot apărea anumite riscuri pentru sănătate. Unul dintre punctele importante de reținut pentru a vă simți bine în timpul oricărei activități sportive este să beți apă.

Brandul OM susține un stil de viață sănătos, cu respect și grijă față de sine. OM este despre fiecare dintre noi și despre alegerea noastră de a ne purta de grijă. Prin urmare, brandul își urmează misiunea „de a face din Moldova un loc confortabil și accesibil pentru un stil sănătos de viață”. Lucrăm la crearea unei societăți care este capabilă să ia decizii și să se poziționeze activ în viață. Acest lucru se simte în tot ceea ce face OM, de la terenuri de sport până la apă curată, sănătoasă și de calitate.
De aici și sloganul principal al brandului - „Este decizia mea”

Există decizii pe care nimeni nu le poate lua în locul nostru, mai ales când este vorba despre sănătate.

De aceea, apa OM se adresează persoanelor libere, care sunt capabile să ia în fiecare zi decizii în favoarea sănătății lor. Fie că practicați sportul sau pur și simplu vă plimbați prin oraș, obiceiul de a bea apă pe parcursul zilei este un pas important pentru a avea grijă de voi înșivă. OM este un bun aliat în orice situație și pe orice timp, fiind apă pentru consumul zilnic, recomandată adulților și copiilor.

Brandul susține întotdeauna evenimentele sportive și oamenii care aleg să fie sănătoși. De aceea, anul acesta, OM a devenit partener al Chisinau Big Hearts Marathon. Până la urmă, după cum notează chiar brandul, acesta există pentru a construi o societate liberă și sănătoasă, în care fiecare persoană este conștientă de responsabilitatea pe care o poartă pentru viața sa și ia decizii în favoarea sănătății și calității vieții sale.