ȘTIRI MARATON

Voluntarii: supereroii Chisinau Big Hearts Marathon

În spatele fiecărui mare sportiv stă cineva care i-a ajutat să ajungă în vârf. Și în spatele fiecărei mari competiții sportive este cineva care a contribuit la desfășurarea ei deplină. Este vorba de voluntari, oamenii care îi ajută pe alții să învingă.
Voluntarii sunt cei care ajută Chisinau Big Hearts Marathon să atingă viteza maximă. În principiu, niciun maraton nu poate avea loc fără sprijinul lor. Imaginați-vă: mai mult de 10 mii de voluntari sunt implicați în celebrul maraton din New York! Pentru a face parte din acest grup, trebuie să treci printr-un concurs serios. Este o muncă foarte onorabilă.
Ajutând participanții la Chisinau Big Hearts Marathon, voluntarii fac și ei o treabă grozavă. Aceștia se ocupă de înregistrarea participanților și de distribuirea pachetelor de start, oferă suport informațional, lucrează la punctele de hidratare, etc. Toată munca este bine coordonată, iar fiecare știe exact cine și de ce e responsabil.
Voluntarii nu primesc medalii la final, dar primesc recunoștință și mulțumiri imense, deoarece un astfel de maraton nu ar putea avea loc fără ei. În plus, ei obțin o experiență extraordinară, cunoștințe noi și prieteni. Și, desigur, organizatorii Chisinau Big Hearts Marathon pregătesc pentru voluntarii lor numeroase programe interesante, utile și de formare.
Iubești sportul și vrei să devii un înger al maratonului? Alătură-te! Ajutorul tău este indispensabil celor care se pregătesc să meargă la linia de start. Pentru a gusta din energia pe care o oferă Big Hearts Marathon, nu trebuie să alergi 42 de km. Poți fi cel care oferă un pahar cu apă, susține oamenii obosiți și încurajează pe cel care este gata să renunțe la cursă. Ajută pe altcineva să devină campion!