ȘTIRI MARATON

Mai sunt 200 de zile până la Chisinau Big Hearts Marathon

Au mai rămas exact 200 de zile până la cel mai masiv eveniment de alergare al anului. Timpul zboară repede – maratonul de la Chișinău va lua start înainte să ne dăm seama. Grăbiți-vă să vă înregistrați pentru a participa la acest eveniment sportiv palpitant.

Maratonul de la Chișinău a fost conceput pentru a promova un stil de viață activ și se pare că se descurcă bine la acest capitol. Ediția din 2023 va fi cea de-a noua pentru Chisinau Big Hearts Marathon. Cu fiecare an, competiția atrage din ce în ce mai mulți sportivi din diferite țări, iar participarea devine din ce în ce mai prestigioasă.
Oricine se poate înscrie la Chisinau Big Hearts Marathon. În funcție de nivelul de pregătire, puteți alege distanța: 5, 10, 21 și 42 de kilometri. Înscrierea la toate aceste curse este deschisă – rezervați-vă acum un loc la preț promoțional, taxa de înscriere va crește ulterior.
Participați la Chisinau Big Hearts Marathon! Veniți cu prietenii și familia pentru a împărtăși împreună victoria! Deveniți mai puternici, mai rezistenți și mai sănătoși!

Big Hearts Marathon este organizat de asociația sportivă Sporter.

Mai multe detalii pe marathon.md.