ȘTIRI MARATON

Chisinau Big Hearts Marathon - 80% din locuri vândute

Chisinau Big Hearts Marathon se apropie, iar locurile disponibile pentru viitorii participanți sunt din ce în ce mai puține. Înregistrările pentru Big Hearts Marathon sunt în plină desfășurare - grăbește-te să-ți rezervi un loc la start, 80% din locuri sunt deja ocupate.

Mai avem puțin peste o lună până la cea mai incredibilă și masivă alergare a anului. Ultimele etape de pregătire pentru Maratonul Chisinau Big Hearts sunt în desfășurare, iar atleții din întreaga lume vor sosi în curând la Chișinău pentru a se alătura acestei luminoase sărbători a sportului, pentru a depăși distanța și pentru a umple lumea cu energia Inimilor lor mari. Maratonul nu înseamnă doar alergat, ci înseamnă să unirea oamenilor și multiplicarea forțelor lor. Maratonul este dovada că suntem împreună și suntem o echipă.
Cu cât se apropie startul, cu atât locurile pentru participare se epuizează mai repede. În prezent, mai sunt disponibile mai puțin de 20% dintre locuri. Trebuie să te grăbești să devii parte din această incredibilă sărbătoare sportivă.
Alege-ți distanța de 5, 10, 21 sau 42 de kilometri, înscrie-ți copiii la Marathon Kids, adu-ți prietenii și cei dragi la linia de start și simte energia Chisinau Big Hearts Marathon! Aleargă pentru a gusta din forța maratonului.