ȘTIRI MARATON

Voluntarii Maratonului Internațional Chișinău 2018 au fost premiați

Miercuri, 10 octombrie, la Centrul Comunitar Meteora, au fost premiați voluntarii, care au participat la organizarea și desfășurarea celor mai grandioase curse internaționale din Moldova „Maratonul Internațional Chișinău 2018". Întâlnirea a fost organizată de organizația sportivă Sporter. Peste 60 de persoane au primit certificate comemorative pentru participarea activă la eveniment. De asemenea, a fost organizată și o tombolă cu rucsaci și tricouri.
Voluntarii și-au împărtășit impresiile și experiența de lucru din cadrul proiectelor. Ei au ajutat la înregistrarea sportivilor și la emiterea pachetelor de start pentru fiecare participant. În timpul cursei, au ghidat și încurajat sportivii. Voluntarii au lucrat, de asemenea, și la pit-stopuri, distribuind apă și mâncare alergătorilor.
Vă mulțumim, prieteni, pentru ajutor! Fără participarea voastră nu se poate petrece nici un eveniment major. Echipele Sporter.md999.md și mama.md vă mulțumesc din suflet și speră să vă vadă în curând la noi evenimente.