ȘTIRI MARATON

LINELLA – ZI DE ZI SUSȚINEM OBICEIURILE TALE SĂNĂTOASE!

Obiceiurile sănătoase nu se formează peste noapte, ele necesită efort, răbdare și consistența, iar Linella în fiecare zi își inspiră clienții să opteze pentru un consum rațional, cu cât mai multe fructe și legume proaspete, produse locale crescute cu dragoste de producătorii autohtoni, dar și o varietatea de produse calitative din categoria marcă proprie. Totodată, Linella are o strategie de implicare comunitară în care susține competițiile sportive și încurajează mișcarea ca un obicei sănătos.

Fiind în topul retailului alimentar din Republica Moldova, Linella devine o motivație puternică pentru mii de persoane, lucru care face compania să fie responsabilă pentru tot ce transmite și proiectele în care se implică. Dezvoltarea brandului Linella este strâns legată de bunăstarea întregii comunități, motiv pentru care compania este deschisă în implicarea de proiecte ce susțin stilul sănătos de viață.
Cursa Chisinau Big Hearts Marathon 2023 este susținută și în acest an de către Linella la distanța de 10 km, care este a doua distanță în cadrul cursei. Totodată, Linella este Partener Titular Pasta Party pentru al 5-lea an consecutiv. Pasta Party este o petrecere cu multe paste, care are drept scop să susțină participanții în ajunul maratonul cu o porție gustoasă de carbohidrați, pentru a obține cele mai bune performanțe la alergare.

Chisinau Big Hearts Marathon va avea loc pe 24 septembrie 2023.

Participă și tu la Chisinau Big Hearts Marathon 2023! Începem cu pași mici și împreună progresăm treptat!