ȘTIRI MARATON

Cum să-ți ridici kitul de start pentru Chisinau Big Hearts Marathon

Mai sunt zile numărate până la principalul eveniment de alergare din Moldova! Organizatorii pregătesc kiturile de start pentru Chisinau Big Hearts Marathon powered by Visa. Ce vor conține aceste kituri?

Pachetul sau kitul de start este o componentă indispensabilă a curselor de alergare moderne. Acestea includ articole necesare pentru sportivi în timpul cursei și suveniruri.

Iată ce conține kitul participantului la Chisinau Big Hearts Marathon powered by Visa 2023:
● rucsac de marcă;
● număr personalizat;
● tricou de marcă.

Atât rucsacul, cât și tricoul sunt unice – în fiecare an este creat un design special pentru ele, așadar sunt, în esență, obiecte de colecție. Iar la linia de sosire, bineînțeles, toată lumea va primi medalii de finisher. Designul acestei medalii se schimbă în fiecare an și reflectă conceptul maratonului.

Deoarece Maratonul Chișinău reunește mii de sportivi, este important ca fiecare să primească pachetul de start în avans, fără grabă și agitație. De aceea, distribuirea va avea loc în cortul maratonului din Piața Marii Adunări Naționale în zilele de 22-23 septembrie, între orele 10:00 și 19:00. Pentru a-ți ridica pachetul, va fi nevoie să prezinți buletinul de identitate și declarația de participare completată.
Încă nu te-ai înregistrat la Chisinau Big Hearts Marathon powered by Visa? Nu mai amâna! Rămâne puțin timp până la start și cu atât mai puțin timp până la scumpirea sloturilor pe 11 septembrie. Alege distanța, înscrie-te și aleargă!