ȘTIRI MARATON

Doar pentru alergătorii Maratonului - un extra discount de la GARMIN

Dragă alergător echipează-te cu un ceas inteligent de alergare.

GARMIN susține toți alergătorii de la Maraton oferind un extra discount la toate ceasurile inteligente sport și accesoriile de alergare. Cumpără online, folosește codul MARATON2023 și obține un extra discount de 7%.

Discountul poate fi folosit la cumparaturile online, până la 24 Septembrie, pentru categoria Ceasuri inteligente, Monitoare Cardiace și la Centuri și brățări Funcționează și la ceasurile în oferta aplicându-se ca un extra discount de 7%.

Nu se aplică doar la ceasurile din seria Marq.

Ce ceas de alergare de la GARMIN să alegi?

Îți recomandăm seria ceasurilor de alergare Forerunner.

Concepută pentru diferite nivele de experiență, pentru începători sau sportivi cu experiență. Ceasurile Forerunner au instrumente și funcții avansate care te pot ajuta să te dezvolți ca alergător și sa dai start unui mod de viață activ și să te înscrii în curse, dar și să te antrenezi pentru marile competiții.
Seria Forerunner 965
Cu ce vine nou GARMIN în acest an?

Venu 3- este cea mai recentă lansare, ceasul inteligent care monitorizează și activitatea sportivă a paralimpicilor. Numărul de împingeri, puterea și alte date utile, plus monitorizarea antrenamentelor practicate de către persoanele în scaun cu rotile. Nu contează cum faci mișcare, Venu 3 este pentru fiecare.
Ceasul inteligent Venu 3
E un ceas inteligent ce reușește să ofere date importante despre starea corpului, date despre somn și necesitatea de recuperare, antrenamente incluse. Venu 3 este mai mult decât un ceas inteligent, este un antrenor personal la încheietura mâinii, care este acolo să-ţi susţină fiecare obiectiv.


Un extra plus pe care îl oferă - posibilitatea de a iniția apeluri și de a trimite mesaje text.

Care sunt vedetele acestui sezon ce nu ar trebui să-ți scape?

Cu siguranță seria fenix 7 Pro și epix Pro Aceste ceasuri inteligente multisport au cucerit prin funcționalitățile sale, design robust și durabilitate.
Seria fenix 7 PRO si epix PRO
Te așteptăm la cortul GARMIN Moldova din cadrul Maratonului ca să testăm împreună lansările acestui an. Între timp vă urăm spor la antrenament!