ȘTIRI MARATON

Big Hearts Marathon – nu există hotare pentru inimile mari

Chisinau Big Hearts Marathon radiază din ce în ce mai tare în constelația mondială a maratoanelor. În fiecare an tot mai mulți sportivi din diferite colțișoare ale planetei vin să participe la maraton și să ia cu ei acasă câte o medalie de a noastră.

Maratonul din Chișinău străbate distanțe, frontiere și oceane. La linia de start fâlfâie cu mândrie steagurile țărilor participante la competiție – România, Ucraina, Olanda, Japonia, Japonia, Cehia, Franța, Marea Britanie, SUA, Germania, Țările Baltice, Ungaria... sunt peste 50! Și în fiecare an ne convingem că dragostea pentru sport poate depăși diferențele și distanțele.
Big Hearts Marathon este mai mult decât o cursă. Maratonul reunește sportivi de vârste, sexe, statut social și nivel de pregătire fizică diferite. Conectează țări și continente. Demonstrează că suntem uniți și suntem din ce în ce mai mulți.

Pe 24 septembrie, Chișinăul va fi din nou capitala mondială a maratonului. Este un motiv excelent de a veni în Moldova, de a te cufunda în atmosfera festivalului sportiv, de a te înscrie în cursă și de a-ți face noi prieteni, căci pentru un adevărat maratonist distanța nu este un obstacol.
Vino și tu la Big Hearts Marathon! Alege o distanță de 5, 10, 21 sau 42 km, înscrie-te, ia startul și ia cu tine inima Maratonului din Chișinău pentru colecția ta de victorii.