ȘTIRI MARATON

23-24 septembrie circulație sistată pe străzile din Chișinău

Pe 23 și 24 septembrie va avea loc Chisinau Big Hearts Marathon. Câteva din străzile principale ale capitalei vor fi închise, iar rutele de transport public vor fi modificate.

Organizatorii își cer scuze pentru disconfortul temporar și vă roagă să vă familiarizați din timp cu modificările rutelor.

Modificările rutelor de transport public pe 23 septembrie

Sâmbătă, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), vor avea loc competiții pentru copii, Kids Run. Din acest motiv, începând cu ora 01:30 pe 23 septembrie și până la ora 19:00 pe 24 septembrie, porțiunea de pe bulevardul Ștefan cel Mare, între str. Bănulescu-Bodoni și str. Pușkin, va fi închisă.

Toate mijloacele de transport public care traversează PMAN vor circula pe o rută ocolitoare, pe strada București.

Modificările rutelor de transport public pe 24 septembrie
Duminică, 24 septembrie, între orele 01:30 și 19:00, circulația va fi suspendată pe porțiunea bulevardului Ștefan cel Mare, între str. Bănulescu-Bodoni și str. Pușkin, de asemenea și str. T. Ciorba și intersecția cu str. Cufla, precum și pe bulevardul Dacia, între str. Cufla și str. Trandafirilor. Pe pasajul superior va fi închisă doar o parte a drumului care duce din sectorul Botanica spre Centru. În legătură cu aceasta, rutele de transport public vor fi modificate.

Rutele de transport public care nu afectează străzile unde va avea loc traseul maratonului vor rămâne neschimbate.

Toate modificările în circulație au fost coordonate cu Poliția Rutieră și au fost aprobate de Primăria Chișinău.