ȘTIRI MARATON

Totul începe cu Kids Run Day!

2023-03-27 14:52

Orice părinte visează să își vadă copiii împliniți, motivați și puternici. Aceste calități, ca și angajamentul față de un stil de viață sănătos, se formează încă de la o vârstă fragedă. Prin participarea la un maraton pentru categoria lor de vârstă, copiii dumneavoastră vor putea realiza acest lucru!

Big Hearts Kids Marathon este o cursă care are loc de Kids Run Day, cu o zi înainte de maratonul pentru adulți. Evenimentul pentru copii este parte integrantă din programul maratonului internațional de la Chișinău – Chisinau Big Hearts Marathon.
Tinerii atleți vor participa pe distanțe în funcție de vârstă:
  • copiii de 5-6 ani vor alerga 400 m,
  • 7-8 ani - 800 m,
  • 9-10 ani - 1200 m,
  • 11-13 ani - 2000 m.
Toți participanții trăiesc o experiență extraordinară, deoarece depun un efort intens ca să se pregătească pentru start, să abordeze traseul și, ca rezultat, nu numai că vor obține o medalie de participare, ci și încrederea că obiectivele sunt realizabile. În plus, acest eveniment sportiv este și distractiv!
Înscrieți-vă copilul sau copiii la cursă acum și începeți să vă pregătiți. Ajutați-i să îndrăgească acest sport și să aibă încredere în abilitățile lor. Totul încep cu Kids Run Day!