ȘTIRI MARATON

Totul începe cu Kids Run Day!

Orice părinte visează să își vadă copiii împliniți, motivați și puternici. Aceste calități, ca și angajamentul față de un stil de viață sănătos, se formează încă de la o vârstă fragedă. Prin participarea la un maraton pentru categoria lor de vârstă, copiii dumneavoastră vor putea realiza acest lucru!

Big Hearts Kids Marathon este o cursă care are loc de Kids Run Day, cu o zi înainte de maratonul pentru adulți. Evenimentul pentru copii este parte integrantă din programul maratonului internațional de la Chișinău – Chisinau Big Hearts Marathon.
Tinerii atleți vor participa pe distanțe în funcție de vârstă:
  • copiii de 5-6 ani vor alerga 400 m,
  • 7-8 ani - 800 m,
  • 9-10 ani - 1200 m,
  • 11-13 ani - 2000 m.
Toți participanții trăiesc o experiență extraordinară, deoarece depun un efort intens ca să se pregătească pentru start, să abordeze traseul și, ca rezultat, nu numai că vor obține o medalie de participare, ci și încrederea că obiectivele sunt realizabile. În plus, acest eveniment sportiv este și distractiv!
Înscrieți-vă copilul sau copiii la cursă acum și începeți să vă pregătiți. Ajutați-i să îndrăgească acest sport și să aibă încredere în abilitățile lor. Totul încep cu Kids Run Day!