ȘTIRI MARATON

DORMEO - Niciodată n-ai dormit atââââât de bine!

Îți mai aduci aminte când ultima dată, te-ai trezit dimineața și te-ai gandit: „niciodată nu am dormit atââââât de bine”! Nu o să-ți vină să crezi, ce diferență vei simți, dintre modul în care dormi și te trezești pe salteaua Dormeo - până când nu o testezi.

Dormeo este expertul în somn care infuzează locuința cu confort, grijă și armonie. De peste 20 de ani, oferim un somn bun milioanelor de clienți mulțumiți din întreaga lume.

Dezvoltăm produse de bună calitate, care sunt testate și certificate de laboratoare independente. Selectăm cu atenție materialele, ne străduim și stabilim standarde înalte atunci când alegem cel mai bun raport preț-calitate pentru fiecare produs.

Sortimentul nostru este vast și constă atât din soluții complete pentru somn, cât și din produse complementare somnului.

Îți prezentăm cea mai bună saltea de la Dormeo - Imemory S Plus - unica saltea cu tehnologie patentată Octaspring.
Arcurile Octaspring nu sunt arcuri obișnuite! Este o combinație între confortul spumei, flexibilitatea și susținerea unui arc. Datorită adaptării 3D, arcul susține corpul, aliniază coloana vertebrală și nu creează puncte de presiune.Astfel, te simți relaxat și confortabil toată noaptea.

În comparație cu spumele obișnuite, tehnologia Octaspring este de 8 ori mai respirabilă și menține temperatura aerului cu până la 3 grade mai scăzută, asigurându-ți răcoare și confort pe tot parcursul nopții. Acum, te poți bucura de un somn adânc, odihnitor și mai sănătos.
De ce salteaua S PLUS este o saltea cu ADEVĂRAT FĂRĂ RISC?

Printr-o simplă întoarcere a saltelei, vei obține 8 tipuri de senzații diferite. Ea îți oferă suportul și confortul potrivit, perfect pentru corpul tău, greutatea, poziția preferată de somn și, bineînțeles - preferințele personale.
Iar dacă preferințele sau gusturile tale se schimbă de-a lungul anilor - nu este o problema – tot ce trebuie să faci este să întorci salteaua, pe partea care îți asigură o poziție confortabilă de somn.
Cuplurile se vor îndrăgosti de această saltea cu miez dublu - acum fiecare poate avea jumătate sa de saltea personaliza în funcție de preferințe, fără spatii in mijlocul saltelei.