ȘTIRI MARATON

LINELLA – Partener Titular Pasta Party

Conform tradiției, în seara dinaintea maratonului, poți să-ți completezi nivelul de energie cu o porție mare de paste, asigurată de rețeaua de magazine Linella, care și în acest an este Partener Titular Pasta Party.

Fiind în topul retailului alimentar din Republica Moldova, Linella devine o motivație puternică pentru mii de persoane, lucru care face compania să fie responsabilă pentru tot ce transmite și proiectele în care se implică. Dezvoltarea brandului Linella este strâns legată de bunăstarea întregii comunități, motiv pentru care compania este deschisă în implicare de proiecte ce susțin stilul sănătos de viață. În acest an Linella este Partener Titular Pasta Party pentru a 5-a oară consecutiv.
Pasta Party este o petrecere cu multe paste, care are drept scop să susțină participanții în ajunul maratonul cu o porție gustoasă de carbohidrați, pentru a obține cele mai bune performanțe la alergare.

Te invităm pe 23 septembrie, în intervalul orelor 15:00 – 17:00, în Piața Marii Adunări Naționale, la cea mai mare petrecere de paste, unde o să-ți încarci bateriile cu energie pentru ziua maratonului. La prezentarea voucherul de participare la maraton, fiecare participat va fi asigurat cu o porție mare de paste.

Participă și tu la Chisinau Big Hearts Marathon 2023! Cu pași mici vom descoperi noi orizonturi!