ȘTIRI MARATON

Herbalife Nutrition este partenerul titular la distanța 5km la Chișinău Big Hearts Marathon de la prima ediție

Herbalife Nutrition este o companie globală de nutriție, fondată în 1980, care de mai bine de 40 de ani, ajută oamenii să adopte un stil de viață activ și sănătos.


Astăzi, Herbalife Nutrition își desfășoară activitatea în peste 90 de țări din întreaga lume, distribuind produsele exclusiv către și prin intermediul Membrilor Herbalife Independenți. 
Compania pune la dispoziția consumatorilor o gamă largă de produse de înaltă calitate, create de peste 300 de oameni de știință, doctori și experți în domeniul nutriției. 
Cu arome diferite ce delectează papilele gustative zi de zi, oamenii din întreaga lume sunt recunoscători shake-urilor Formula 1, pentru că îi ajută să transforme obiectivele în realitate.

Produsul numărul 1 Herbalife - Shake-ul formula 1, reprezintă o masă delicioasă și sănătoasă care oferă un aport echilibrat de proteine de înaltă calitate din soia și lapte, micronutrienți esențiali și extracte din plante și ierburi. 



Pe lângă produse de nutriție internă, compania pune la dispoziția consumatorilor și produse de îngrijire a tenului și pielii corpului, cum ar fi cele din gama Herbal Aloe – care au fost create special pentru hrănirea, hidratarea și catifelarea pielii corpului și îngrijirea părului și  Herbalife Skin – o combinație unică de vitamine, aloe vera și alte ingrediente din plante , fără parabeni și sulfați; care asigură o nutriție inteligentă pentru piele și menținerea tinereții tenului.


Distribuitorii Herbalife Nutrition sunt oamenii care sunt instruiți continuu și care oferă consumatorilor, multă grijă, dedicație și servicii de înaltă calitate, ajutându-i să adopte un stil de viață activ și sănătos.

Prin îmbunătățirea vieții clienților, distribuitorilor și a angajaților de către companie, lumea va deveni mai sănătoasă și mai fericită!