ȘTIRI MARATON

OPPO devine partenerul oficial evenimentului Chisinau Big Hearts Marathon 2022


Marele producător de telefoane și gadgeturi OPPO bazându-se pe misiunea brand-ului, devine partenerul oficial al celui mai popular eveniment sportiv de alergare – Chisinau Big Hearts Marathon 2022 pentru a susține perseverența a peste 4000 de participanți și fanii sportului, la fel pentru a ridica importanța unui stil de viață sănătos.  De asemenea, OPPO va prezenta participanților la maraton cele mai recente tehnologii și le va oferi lifehack-uri pentru un stil de viață sănătos cu ajutorul dispozitivelor digitale.

OPPO a intrat oficial pe piața din Republica Moldova deja de 2 ani reușind să înregistreze cea mai spectaculoasă creștere din segment pentru anul 2021. Flagship-urile din seria Find dar și cele din clasa midrange Reno s-au făcut îndrăgite pentru caracteristicile tehnice superioare, camera nemaipomenită, design-ului irepetabil dar și nu în ultimul rând a încărcătoarelor super rapide unde cum bine știm OPPO nu are concurență.


Inspiration Ahead.
Poziționarea OPPO în parteneriate sportive ”Inspiration Ahead” unește utilizatorii din toată lumea pentru a depăși provocările. OPPO folosește cele mai avansate tehnologii cu care vei descoperi un mod nou de a trăi sau vei avea emoțiile caracteristice marilor competiții. Scopul OPPO – de a motiva fanii din întreaga lume să își atingă visele indiferent de obstacole.
Telefoanele și gadget-urile OPPO combină perfect inovația și stilul pentru îmbunătăți calitatea vieții oamenilor de pe tot globul. Nu e un secret pentru nimeni că ceasurile inteligente de ceva timp au devenit indispensabile pentru activitățile sportive, monitorizeză parametrii corpului ori sunt un antrenor persoal veritabil pentru sesiunile de antrenament intense cum ar fi Chișinău Big Hearts Marathon. 


OPPO are speranța că va motiva fanii maratonului să capteze momentele frumoase cu ajutorul camerei senzaționale și să le distribuie urmăritorilor acestei curse de alergat din toată țara împreună cu atmosfera evenimentului.


Această nouă colaborare extinde parteneriatele sportive existente și ambițiile OPPO de a inspira și implica utilizatorii pasionați de sport. Producătorul de smartphone-uri este deja în al patrulea an de parteneriat cu Wimbledon și Roland Garros și este și partener global al Consiliului Internațional de Cricket (ICC). Iar anul acesta a semnat cu UEFA un parteneriat pentru următoarele două sezoane din 2022-23 și 2023-24, ce acoperă mai multe competiții, cu angajamentul de a-și folosi tehnologia inovatoare pentru a îmbunătăți experiența fanilor


Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO:  https://www.oppo.com/md/