ȘTIRI MARATON

OM Kids este un proiect care nu uită de copii

Când vorbim despre faptul că este nevoie să bem o anumită cantitate de apă pe parcursul zilei, ne referim întotdeauna la adulți. Dar este important să îi învățăm și pe copii să nu uite să bea apă atunci când se plimbă, când sunt acasă, la școală ori la grădiniță, în timpul activităților fizice sau, pur și simplu, pe tot parcursul zilei. Acest lucru îi învață pe copii să ia decizii responsabile în favoarea sănătății lor.

OM Kids sprijină copiii în toate începuturile lor și colaborează cu centre perinatale, medici, diverse instituții publice și sectorul de afaceri. OM Kids ne reamintește că a bea apă și a avea grijă de sănătate este important nu doar pentru adulți, dar că acest lucru trebuie învățat de la o vârstă foarte fragedă.

Cea mai sănătoasă decizie pe care o poate lua cineva este aceea de a nu uita să bea apă pe tot parcursul zilei. Apa OM este certificată ca fiind apă pentru consumul zilnic, potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii. Acest lucru este deosebit de important, deoarece nu orice tip de apă este recomandat de Ministerul Sănătății ca fiind potrivit pentru copii.

Încă de la bun început, brandul OM a luat decizii importante în ceea ce privește compoziția, originea, tehnologia și controlul, gustul și certificarea apei OM. Pentru companie a fost crucial ca mineralizarea apei să ajungă la 1000 mg la 1 litru. Această cantitate de substanțe active este suficientă pentru a declanșa toate procesele necesare, fără a supraîncărca organismul. S-a decis ca apa să fie doar de proveniență firească, naturală. În acest scop, toate procesele au fost complet automatizate, iar factorul uman a fost exclus.

Calitatea apei OM este controlată de două laboratoare în același timp: unul microbiologic și altul chimic.

OM Kids este un proiect care nu uită de copii, de faptul că este important ca ei să bea apă pentru a avea parte de o creștere sănătoasă. Acesta sprijină activ copiii care sunt implicați în activități sportive. Astfel, este acordată o atenție deosebită nu doar calității apei, ci și confortului. Pentru cei mici au fost concepute sticle de 0,33 l, cu capac special, care este ușor de utilizat în timpul activităților sportive. Acest lucru a fost realizat pentru a avea parte de o societate sănătoasă în Moldova, unde fiecare persoană, chiar și cea mai mică, este conștientă de responsabilitatea pe care o are pentru viața sa și ia decizii în favoarea sănătății și calității vieții sale.