ȘTIRI MARATON

Big Hearts Marathon – pe 17 februarie prețul de participare va crește

Chisinau Big Hearts Marathon este tot mai aproape, ceea ce înseamnă că sloturile de participare devin mai scumpe. Pe 17 februarie, prețul de înscriere va crește cu 100 de lei - grăbește-te să te înregistrezi înainte de majorare!

Timpul se scurge repede, au trecut 4 luni de când am dat startul înscrierilor pentru Chisinau Big Hearts Marathon și Big Hearts Kids Marathon. Cu siguranță, timpul rămas până la start va trece și mai repede.

Astfel, începând cu 17 februarie, un slot pentru proba de 42 km costă 700 de lei, unul pentru proba de 21 km – 600 de lei, unul pentru proba de 10 km – 500 de lei, iar un slot pentru proba de 5 km – 400 de lei. După data de 17 mai, prețul de înscriere va crește cu încă 100 de lei pentru fiecare distanță.
Alege-ți distanța de pe acum, înregistrează-te și pregătește-te de cursă! Big Hearts Marathon va avea loc pe 25 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale. Acesta este un eveniment sportiv de excepție și cel mai mare eveniment de alergare din țară, la care participă sportivi locali și internaționali, profesioniști și amatori.

Implică-ți copiii în acest sport (alergarea) și înscrie-i la Big Hearts Kids Marathon, fiindcă există distanțe adaptate categoriilor de vârstă pentru tinerii atleți.
Maratonul Chișinău a fost lansat în 2015 pentru a promova mișcarea, stilul de viață sănătos și prietenia între atleții din diferite țări. Evenimentul este organizat de asociația sportivă Sporter.

Pentru mai multe informații, accesează marathon.md