ȘTIRI MARATON

Kids Marathon - ediția aniversară! Înregistrează-te cu o reducere festivă

Și în acest an, Chisinau Marathon va include Kids Marathon, o cursă specială, pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani! Înregistrați-vă copilul la cursa organizată de Ziua Protecției Copilului și beneficiați de o reducere suplimentară.
Kids Marathon - cursa pentru micii atleți
Sunteți invitați să participați la Kids Marathon, o cursă plină de vigoare, dedicată copiilor cu vârste între 5 și 13 ani. Nu ratați ocazia de a fi parte din această sărbătoare a sportului!
Ce spun micuții campioni despre sport?
"Sportul ajută ca oamenii să nu se îmbolnăvească și să fie puternici!"
"Îmi place să alerg și să joc fotbal cu prietenii mei. Sunt bun la marcat!"
"Mama mea face pilates și tata folosește benzi de rezistență. Eu prefer să alerg!"
Alăturați-vă sărbătorii sportive!
Vreți să vă vedeți copilul strălucind de energie și fericire? Înscrieți-l la Kids Marathon din 28 septembrie și veniți să sărbătoriți un deceniu de mișcare și distracție.
Cumpărați copilului un loc pentru participare de Ziua Protecției Copiilor și beneficiați de o reducere suplimentară de 15%! Programul de reduceri este valabil nu doar pentru Kids Marathon, ci și pentru alte curse faine pentru copii – Kids Glodiator Mud Race și Maratonul de Crăciun. Nu ratați această oportunitate: oferta este valabilă doar pe 1 și 2 iunie. Alegeți cursa sau cursele, folosiți codul promoțional KIDSCRACIUN15, KIDSMARATHON15 sau KIDSGLODIATOR15 și obțineți locul cu reducere.
Arătați-ne cât de mult iubiți sportul și cum împărtășiți această pasiune cu micul vostru campion.