ȘTIRI MARATON

Tymbark și Tedi alături de Chisinau Big Hearts Marathon 2022


Tymbark și Tedi alături de Chisinau Big Hearts Marathon
Maspex Romania, producătorul sucurilor Tymbark și Tedi, face parte din grupul polonez Maspex, una dintre cele mai mari companii din Europa Centrala și de Est în categoria produselor alimentare. Cu o experiență de peste 25 de ani pe piaţa din România, compania deține în prezent un portofoliu vast de produse și branduri de notorietate pe piețele din România și Republica Moldova.

Urmând un proces de dezvoltare constant, inovând continuu și oferind consumatorilor produse pe măsura dorințelor și preferințelor lor, Tymbark și Tedi sunt branduri foarte apreciate de consumatori pentru calitate, pentru diversitatea sortimentației și pentru gustul lor.

Tedi – sursa zilnică de morcov, fructe și vitamine pentru copii de toate vârstele
Tedi este cel mai longeviv și, poate, cel mai cunoscut și mai îndrăgit brand românesc din portofoliul Maspex Romania. Pe parcursul celor 20 de ani de când este pe piața românească, Tedi a bucurat generații întregi de copii cu produse special concepute pentru ei. Gama de produse Tedi include băuturi răcoritoare bogate în morcov și fructe, cu un conținut ridicat de vitamina A și C, dar și categorii de biscuiți și cereale integrale cu adaos de vitamine. 

Tymbark – Superbrands 2021 
Tymbark este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate branduri din categoria  băuturilor răcoritoare din România, are o imagine modernă, dinamică și aspirațională. 
Gama de produse Tymbark este caracterizată de calitate ridicată și se adresează unui tip variat de consumatori. Brandul Tymbark a primit distincția Superbrads 2021 la categoria băuturi non-alcoolice, fiind astfel recunoscut pentru calitatea produselor și a reputației de care se bucură în rândul consumatorilor români. 

Din 2004, brandurile Tymbark și Tedi sunt prezente pe piața din Republica Moldova
Urmând principiile companiei Maspex Romania, brandurile Tymbark și Tedi contribuie constant la acțiuni de responsabilitate socială, susțin și dezvoltă proiecte care au în centru grija pentru sănătatea, siguranța și educația copiilor, dar și menținerea unui stil de viață sănătos al adulților.

Tymbark și Tedi au susținut în Republica Moldova mai multe proiecte: Summer Fest 2021, Street Food 2021, 2022, Revista Brilliance, Revista Omul anului, evenimente de susținere a tinerilor din Clubul moldovenesc de Jocuri Intelectuale, susținerea asociației femeilor din IT, proiectul Odoraș, Crăciunul Copiilor, Ziua Copiilor, competițiile în cadrul Sport Park și vor continua să se alăture evenimentelor care rezonează cu valorile brandurilor. 

În luna septembrie 2022, brandurile Tedi și Tymbark sunt alături de participanții Chisinau Big Hearts Marathon care au, anul acesta, misiunea de a alerga în sprijinul Ucrainei, contribuind la reconstrucția orașelor ucrainene. Mult succes tuturor alergătorilor!