ȘTIRI MARATON

Chisinau Big Hearts Marathon For All 2023

Pregătiți-vă pentru un eveniment uimitor în lumea sportului! "Chisinau Big Hearts Marathon" dezvăluie o categorie unică - "Marathon for All"! Pe 24 septembrie, cea mai grandioasă cursă din Moldova invită sportivii în scaun cu rotile, pregătiți să cucerească nu doar traseul, ci și inimile tuturor spectatorilor!

Acest maraton este cu adevărat o sărbătoare sportivă, deschisă tuturor! Și pentru a-l marca într-un mod special, sportivii noștri paralimpici vor fi inițiatorii acestei competiții epice. Ei știu că puterea voinței nu este doar un set de cuvinte, ci o forță invincibilă capabilă să înfrunte toate obstacolele pe calea către victorie!

Anul acesta, cu bucurie anunțăm adăugarea unei noi distanțe de 5 kilometri, special pentru participanții la "Marathon for All"! Dar asta nu este tot! Aveți la dispoziție trei distanțe competitive la alegere: 10 km, 21 km și 42 km.
În plus, participanții la "Marathon for All" pot lua parte la o alergare distractivă - Fun Run, și pot simți atmosfera unică a unității și prieteniei, alături de ceilalți participanți la maraton.

Am luat în considerare toate condițiile necesare pentru ca sportivii paralimpici să parcurgă distanțele alese într-un mod confortabil. Traseul a fost special pregătit, având în vedere toate nevoile și particularitățile lor. Împreună vom face acest maraton memorabil!

Înregistrarea este deja deschisă! Alăturați-vă celui mai mare maraton din țară și deveniți parte a istoriei! Participarea pentru sportivii paralimpici este complet gratuită!
Pentru mai multe detalii despre categoria "Marathon for All", vizitați site-ul nostru oficial: https://marathon.md/ru/marathonforall. Acolo veți găsi o mulțime de informații și inspirație!
Sunteți pregătiți să faceți parte din acest eveniment sportiv memorabil? Ridicați-vă energia, încălziți-vă mușchii și înregistrați-vă - locul vostru la start vă așteaptă deja!