ȘTIRI MARATON

After movie-ul primului maraton Chișinău online 2020

În sfârșit! After movie-ul primului maraton Chișinău online e gata și vi-l putem arăta! Această cursă neobișnuită va rămâne pentru mult timp în memoria noastră, dar sperăm că și voi ați păstrat amintiri frumoase.
Anul 2020 a fost o adevărată provocare pentru noi: pandemie, carantină, evenimente sportive amânate și anulate unul după altul. Dar evenimentele noastre nu sunt despre un anumit loc sau moment, ele sunt despre participanții noștri. Noi n-am putut să-i privăm de cea mai importantă sărbătoare, de dragul căreia mulți obișnuiau să vină acasă. De aceea am decis să organizăm în premieră Maratonul Chișinău online, astfel încât să poată participa oricine!
Pe 27 septembrie, mii de alergători din Moldova și din întreaga lume au ieșit la alergat. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în acea zi, că ați fost receptivi și ne-ați trimis videoclipurile dvs. Ați ridicat Maratonul Chișinău la un nou nivel și l-ați făcut cu adevărat internațional!
În acest scurt videoclip, noi am încercat să încadrăm cele mai frumoase momente. Priviți și partajați cu prietenii. Ne revedem la maratonul din 2021!