ȘTIRI MARATON

Înregistrează-te la Chisinau Big Hearts Marathon 2023 la ce mai bun preț!

Pregătește-ți sania vara și înregistrează-te la Chisinau Big Hearts Marathon 2023 în noiembrie! Nu de alta, dar anume în această perioadă te vei putea bucura de prețuri mai mult decât bune! 


S-a dat start înscrierilor la Chisinau Big Hearts Marathon 2023. În funcție de gradul de pregătire, participanții pot alege una dintre cele 4 distanțe principale:
– maraton: 41,195 km;
– semimaraton: 21,097 km;
— 10 km;
– 5 km.

E deja tradiție ca înscrierile la maraton să înceapă cu prețuri promoționale: 5 km - 300 lei, 10 km - 400 lei, semimaraton - 500, maraton - 600 lei. Așadar, iată cel mai bun moment pentru a te înscrie la Chisinau Big Hearts Marathon 2023! Profită de ocazie! 


Încă din 2015, Maratonul de la Chișinău adună în centrul capitalei mii de participanți din țară și din alte colțuri ale lumii. Mai mult de atât, în cadrul acestuia, se organizează Big Hearts Kids Marathon - cursă pentru micii sportivii. Copii pot să participe alergând pe distanțe alese potrivit vârstei. La distanțele pentru copii la fel este deschisă deja înregistrarea cu preț redus. 

Chisinau Big Hearts Marathon urmărește promovarea activității fizice și sportului, încurajează stilul sănătos de viață, dar și turismul sportiv. De la an la an,  maratonul adună în PMAN tot mai mulți participanți, iar în perioada restricțiilor pandemice, maratonul s-a desfășurat într-un format diferit. 

Anul viitor, participanții vor avea parte de numeroase noutăți interesante la Chișinău Big Hearts Marathon. Grăbește-te să-ți alegi o distanță, înregistrează-te înainte ca prețurile să crească și ne vedem pe 24 septembrie 2023 în PMAN!