ȘTIRI MARATON

La Chisinau Big Hearts Marathon fiecare participant devine câștigător!

Pe 23 septembrie, va avea loc Big Hearts Marathon 2023. Cu fiecare an, evenimentul sportiv aduna tot mai mulți participanți, iar în fiecare an, sute de sportivi vin la start pentru prima dată. Cum schimbă maratonul viața oamenilor și despre ce regreta mulți maratoniști?

Ei regreta ca nu au ieșit la start mai devreme, deoarece datorită maratonului oamenii devin cea mai buna versiune a lor. Prin urmare, indiferent de locul pe care s-au clasat, la Chisinau Big Hearts Marathon, toți castiga, iar fiecare participant primește la linia de finish medalia meritată.

Doar limite proprii împiedică să acceptăm schimbările din viața noastră. Depășește nesiguranța, lenea și frica pentru a deveni învingător!
Orice drum începe cu primul pas, iar pe parcursul verii ai timp suficient să te pregătești pentru cursă.
,,Alergă’’ în întâmpinarea succesului! Depașește propriile limite! Maratonul va învăța să câștigi nu doar în sport, iar prima victorie va conduce și la alte realizări.

.Alege distanța de 5, 10, 21 sau 42 km și înregistrează-te la cel mai avantajos preț în perioada early bird. Invită prietenii și familia pentru a împărți cu ei gustul victoriei!