ȘTIRI MARATON

Shopping MallDova contribuie la dezvoltarea societății și este alături de cei pasionați de sport la Сhișinău Big Hearts Marathon 2022


Shopping MallDova, primul centru comercial de nivel european din țară care oferă experiențe complexe de shopping, combinate cu bucuria de a petrece timpul frumos, susține inițiativele care presupun o viață în mișcare.


În acest an, centrul comercial este alături de sportivi și toți cei pasionați de sport și sprijină inițiativele de promovare a unui mod sănătos de viață, printre care este și Сhișinău Big Hearts Marathon 2022.

De 13 ani, Shopping MallDova activează pentru oameni, iar în acest sens organizează constant campanii și evenimente pentru vizitatorii săi, sprijină inițiativele dedicate mișcării și modului sănătos de viață, susține programe educaționale și proiecte datorită cărora s-a schimbat în bine viața membrilor comunității. 


Shopping MallDova a fost conceput ca un „lifestyle center”, iar de la lansare până acum a devenit un reper urban în ceea ce privește shoppingul și activitățile de petrecere a timpului liber.
Astăzi Shopping MallDova găzduiește peste 100 de branduri, iar dincolo de succesul comercial este respectul societății și contribuția la dezvoltarea acestei. Cu această convingere Shopping MallDova promovează stilul sănătos de viață, inclusiv prin intermediul magazinelor cu haine sport din incinta centrului comercial. 

În acest an, Сhișinău Big Hearts Marathon 2022 este nu doar despre sport, dar și despre comunitate, unitate, susținere și acceptare. 

Ne unim forțele împreună cu Shopping MallDova!
Informații și detalii despre evenimentele și campaniile susținute de Shopping MallDova găsiți aici: https://shoppingmalldova.md