ȘTIRI MARATON

Chisinau Big Hearts Marathon – cel mai bun team-building pentru echipa ta

Cum să transformi angajații într-o echipă unită care poate face față oricărei provocări? Organizează pentru colegii tăi un team-building extraordinar – participarea la Chisinau Big Hearts Marathon. Fă ceea ce nu ai făcut niciodată și obține rezultate la care nici măcar nu ai visat!
Cel mai strălucitor și masiv eveniment de alergare al anului se apropie – în doar o lună, Chișinău va fi decorat cu steagurile Big Hearts Marathon, iar sportivii din întreaga lume vor lua startul în capitala Moldovei.
Printre participanți vor fi atât alergători individuali, cât și echipe, deoarece numărul de companii care consideră maratonul ca fiind cel mai bun eveniment de team-building crește în fiecare an. Unii colegi aleargă, în timp ce alții îi susțin și îi încurajează.
"Datorită Chisinau Big Hearts Marathon, nu mai suntem doar colegi, ci o adevărată echipă", afirmă o angajată de la Petrom Moldova. "Împreună putem depăși orice obstacol și atinge orice culmi", adaugă colegul ei. "Promovăm sănătatea și arătăm că în compania noastră lucrează oameni puternici."
Adună și tu o echipă de învingători – înregistrează-ți compania la Chisinau Big Hearts Marathon, fii un exemplu pentru colegii tăi și organizează cel mai bun team-building din viața lor.