ȘTIRI MARATON

ProCredit Bank – o Bancă ProSport

ProCredit Bank este singura Bancă Germană din Republica Moldova. Pe parcursul a mai mult de 15 ani de activitate, datorită echipei profesioniste și a experienței acumulate, punem accent pe îmbunătățirea permanentă a serviciilor prestate și oferim clienților noștri acces la tehnologii avansate și standarde europene în sectorul bancar.
Pentru că suntem în continuă dezvoltare și acceptăm provocările, participarea noastră la Big Hearts Marathon este un moment așteptat cu nerăbdare de către întreaga echipă! Suntem o Bancă ce promovează responsabilitatea socială, care pe lângă educația financiară și banking-ul responsabil implică grija față de mediul înconjurător și susținerea unui stil de viață sănătos, toate aceste aspecte regăsindu-se în lista noastră de valori.

La prima vedere, s-ar putea părea că nu există multe legături între principiile menționate și industria bancară. Cu toate acestea, suntem convinși că conexiunile există și modelul nostru de afaceri demonstrează acest lucru. În relația pe care o avem cu clienții, ne concentrăm în primul rând pe promovarea culturii economisirii și a cheltuielilor responsabile. În plus, ne-am asumat responsabilitatea de a fi o instituție care contribuie activ și constant la protejarea mediului înconjurător. Acest aspect devine crucial în contextul în care, consumerismul iresponsabil duce la o poluare fără precedent a planetei noastre. De asemenea, eforturile pe care ProCredit Bank le depune pentru a promova utilizarea automobilelor electrice ca alternativă sustenabilă la vehiculele cu combustibil lichid, se înscriu în aceeași direcție, iar serviciile de banking online reprezintă modalitatea noastră de a fi cât mai aproape de clienți, în orice moment și oriunde ar avea nevoie de serviciile pe care le oferim.

În același context, considerăm că o societate sigură și prosperă pornește de la fiecare în parte, iar adoptarea unui stil de viață sănătos reprezintă cheia acestei realizări.

Vedem în participarea noastră la Big Hearts Marathon o oportunitate excelentă de a pune în practică valorile și principiile pe care le susținem la ProCredit Bank. Participarea la un asemenea eveniment presupune hotărâre și efort pentru atingerea unor obiective ambițioase, similar cu modul în care ne desfășurăm activitatea bancară.

Prin prezența noastră la competiție, ne dorim să fim un exemplu pentru ceilalți, încurajând atât clienții noștri, cât și întreaga societate, să adopte practici responsabile și sănătoase, în beneficiul fiecărui individ și al comunității în ansamblu.