ȘTIRI MARATON

Chisinau Big Hearts Marathon unește oameni, țări și inimi

În septembrie, la Chișinău se vor reuni mii de pasionați de alergare din întreaga lume. Aceștia vor lua startul la Chisinau Big Hearts Marathon ca să-și unească inimile și să demonstreze că fiecare este unic, dar avem aceleași valori și suntem solidari. Hai și tu!

Întreaga lume are nevoie de solidaritate acum. Viitorul depinde de capacitatea oamenilor de a se uni pentru a se îndrepta împreună spre bunăstare și prosperitate.

Maratonul este un exemplu perfect pentru a demonstra cum sportul unește oameni foarte diferiți, deoarece reunește atleți de toate vârstele, genurile, rasele, etniile și profesiile. Membri din comunități și țări diferite, de pe diferite continente, se reunesc pentru a alerga pe distanța respectivă și simt cum forțele și capacitățile lor se multiplică.
Fiecare dintre noi este o individualitate, dar și parte a ceva comun: parte a unei familii, parte a unei echipe, parte a unei comunități, parte a unei țări și a lumii. Și numai împreună putem deveni ceva mai mult și putem face ceva cu adevărat semnificativ!
Vino și tu să faci parte din puterea pozitivă a maratonului. Înscrie-te acum pentru distanța de 5 km, 10 km, 21 km sau 42 km. Aleargă pentru un viitor comun!

Big Hearts Marathon este mai mult decât o simplă cursă, este dovada că suntem o echipă.