• Română
    • Русский
    • English

TOP SHOP - partener expo la Chișinău International Marathon

Pe 30 septembrie, în PMAN va fi dat startul celei de-a patra ediții Chișinău International Marathon! Unul dintre partenerii expo ai acestui eveniment este TOP SHOP Studio Moderna.

În prezent, Studio Moderna este liderul e-comerțului multi-channel din Europa Centrală și de Est, inclusiv din Republica Moldova. De-a lungul anilor, Studio Moderna a înțeles exact nevoile clienților săi, astfel propriile mărci – Dormeo, Delimano, Rovus, Walkmaxx, Wellneo, Top-Shop – sunt create pentru a îmbunătăți calitatea vieții acestora. 

La baza conceperii produselor Studio Moderna stă dorința producătorilor de a ușura munca oamenilor, de a-i proteja, de a le îmbunătăți stilul de viață, de a le asigura calitatea odihnii și de a le menține sănătătea favorabilă, așa încât aceștia să trăiască în armonie și fericire. 

Pornind de la aceste premise, TOP SHOP nu doar pune în vânzare produse menite să încurajeze obiceiurile sănătoase, dar tinde și să susțină proiectele care promovează mișcarea și stilul de viață echilibrat! Din acest motiv, TOP SHOP Studio Moderna a devenit partener expo pentru grandiosul eveniment sportiv: Chișinău International Marathon!

Înregistrarea la cursă este disponibilă pe site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md.