• Română
    • Русский
    • English

Toate locurile la cursa de 5 km sunt vândute!

Organizatorii Maratonului de la Chișinău au comunicat că toate locurile la cursa de 5 km au fost vândute. În total, la dispoziția participanților au fost puse 4 distanțe competitive: 5 km, 10 km, 21 km și 42 km.

Cei care doresc să alerge nu de dragul rezultatului, ci din plăcere, pot participa la cursa distractivă „Fun Run” (1,5 km)! Încă nu e prea târziu să vă înregistrați la cel mai grandios eveniment sportiv.

Reamintim, înmânarea pachetelor de start pentru toate distanțele competitive va începe vineri, 28 septembrie, în orășelul de start. Pachetul de start se va înmâna doar cu disponibilitatea unui document, care să ateste identitatea Dvs., și declarația participantului. Duminică, 30 septembrie, pachetele de start vor fi emise numai participanților nerezidenți!

Organizatorii amintesc că vineri, 28 septembrie, costul participării la Maratonul de la Chișinău va crește. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul marathon.md.

Reamintim, traseul cursei de „5 km Race BY Herbalife” arată în felul următor:

Start (PMAN) - o cotitură la intersecția blvd. Ștefan cel Mare cu str. Ismail - blvd. Ștefan cel Mare - o cotitură la intersecția blvd. Ștefan cel Mare cu str. Toma Ciorbă - blvd. Ștefan cel Mare - finiș (Piața Marii Adunări Naționale).

HARTA