• Română
    • Русский
    • English

Thai Power va ajuta alergătorii să se simtă și să respire mai bine la Maraton

Compania Thai Power a devenit partenerul expoziției de articole și produse sportive destinate pentru un stil activ de viață - „Expo Marathon 2018”, care va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale. Anul acesta, Thai Power va prezenta cele mai bune produse, de care va avea nevoie orice alergător în timpul și după competițiile sportive: crema Siang Pure și inhalatorul de aromă Siang Pure.

Crema Siang Pure este un unguent cu un miros plăcut, care se absoarbe și acționează rapid. Crema este efectivă pentru ameliorarea durerilor musculare și articulare, entorselor și durerilor de spate, îmbunătățirea microcirculației sanguine și pentru recuperarea după traume. Sportivii, care vor alerga 10, 21 și 42 km vor primi câte o mostră de cremă în kit-ul de start.

Inhalatorul de aromă Siang Pure este potrivit pentru întreaga familie. Ajută la ameliorarea congestiei nazale, sinuzitei, gripei și a astmului bronșic. Acest inhalator de aromă îi va ajuta pe alergători să respire mai ușor și să-și umple organismul cu mai mult oxigen.

Produsele Thai Power sunt fabricate după rețetele vechi chinezești, realizate din 100% ingrediente naturale, conform standardului GMP. Produsele vor putea fi achiziționate și la Expo Marathon.

Cei care doresc să participe la maraton se pot înregistra pe site-ul marathon.md.