• Română
    • Русский
    • English

Synevo Moldova este partenerul titular al cursei de 10 km

Compania internațională Synevo a devenit partenerul titular al cursei pe distanța de 10 km, care va avea loc în cadrul celei de-a treia ediții a Maratonului Internațional din Chișinău, pe 1 octombrie.


Synevo este cel mai important furnizor de servicii medicale de laborator și diagnostic din Moldova și oferă o gamă variată de analize uzuale şi de diagnostic avansat în principalele domenii clinice. Synevo Moldova administrează o rețea națională de 4 laboratoare și 16 centre de recoltare, efectuând peste 800.000 de teste anual.

Synevo Moldova face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Înființat în 1995 ca urmare a creșterii cererii pentru servicii de îngrijire medicală de înaltă calitate în Polonia, Medicover s-a extins ulterior și în alte țări, unde răspunde aceluiași tip de nevoi. În prezent, cele mai importante piețe pentru Medicover sunt cele din Germania, Polonia România și Ucraina. Medicover furnizează o gamă largă de servicii de îngrijire medicală prin intermediul unei rețele extinse de clinici ambulatorii, spitale, unități de îngrijire de specialitate și laboratoare, din cadrul a două divizii – Servicii de Diagnostic și Servicii Medicale.

Divizia de Servicii de Diagnostic – rețea de servicii clinice de laborator de scară internațională și experiență locală, care oferă soluții clinice complete, cu un important patrimoniu de inovație. Prin rețeaua de 91 de laboratoare și 454 de puncte de recoltare a sângelui standardizate și de înaltă calitate, divizia Servicii de Diagnostic furnizează peste 3.000 de tipuri de servicii, de la analize de sânge uzuale până la diagnostice avansate, și realizează peste 115 milioane de teste anual.

Divizia de Servicii Medicale – furnizor de îngrijire medicală integrată predominant finanțată de angajatori, care oferă planuri de beneficii ce variază de la asistența medicală primară la cea specializată și la asistență medicală în spitale.

Pentru informații suplimentare, accesați: www.synevo.md și www.medicover.com.