• Română
    • Русский
    • English

Suporterii unui stil de viață activ și sănătos s-au pregătit pentru maraton

Au mai rămas trei zile până la „Maratonul Internațional Chișinău”. Echipa Herbalife a reușit să participe la unul dintre ultimele antrenamente corporative pregătitoare.

În pofida vremii reci, angajații Herbalife s-au adunat pe 26 septembrie în parcul Valea Morilor din capitală, să se pregătească de Maraton sub  îndrumarea antrenorului clubului Sporter – Vitalie Gheorghiță.

Vitalie a început antrenamentul cu o încălzire ușoară a mușchilor, urmată de o cursă de alergare. În plus, antrenorul a oferit participanților diferite secrete și sfaturi cu privire la tehnicile corecte de alergare și particularitățile curselor pe distanțe lungi.

Principala misiune a companiei Herbalife Nutrition este menținerea unui stil de viață activ și sănătos. Acesta este motivul pentru care compania este partenerul titular al cursei de 5 km la „Maratonul Internațional Chișinău”.

Încă reușiți să participați la „Maratonul Internațional”. Dacă doriți să vă înregistrați, accesați site-ul oficial al evenimentului: marathon.md.