• Română
    • Русский
    • English

Sportlandia - partenerul zonei Expo la „Maratonul Internațional Chisinau 2018”

Cel mai mare supermarket de produse pentru sport și recreere activă din Moldova – „Sportlandia”, este partenerul zonei Expo la cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”, care se va desfășura în capitală pe 30 septembrie 2018.

„Sportlandia” este o franciză unică de îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente sportive, din cadrul grupului de companii SPORTMASTER, care s-a clasat în topul celor zece rețele sportive de retail din lume.

„Sportlandia” este cel mai mare supermarket din Moldova, care se specializează în activitățile sportive și în recreerea activă. Suprafața imensă a supermarketului (mai mult de 1500 mp), permite adunarea într-un singur loc a unui sortiment imens de  produse sportive și crearea celor mai confortabile condiții de cumpărare.

„Sportlandia” face sportul accesibil pentru toți. Fiecare client al magazinul „Sportlandia” este sportiv, iar fiecare achiziție este un pas către o națiune mai sănătoasă. „Sportlandia” aduce sportul tuturor - la nivel național!

„Sportlandia” înseamnă o politică unică de stabilire a prețurilor. Magazinul colaborează direct cu cele mai mari branduri din lume, ceea ce presupune o garanție de 100% a calității. Clienții magazinului „Sportlandia” nu plătesc nici un ban în plus pentru produsele de marcă.

„Sportlandia” - liderii industriei sportive într-un singur loc: Columbia, Merrell, Asics, Adidas, Nike, Reebok, Salomon, Speedo, Under Armor, Molten, Colmar, Outventure etc. Magazinul a adunat împreună peste 100 de branduri sportive din întreaga lume.

„Sportlandia” înseamnă experți în domeniu. Compania a angajat cei mai buni experți în industria modernă, de aceea oferă cele mai bune produse sportive pentru toată familia la cele mai avantajoase prețuri!

MD 2001, Moldova, Chișinău, Blvd. Negruzzi 2/4, centrul comercial GRAND HALL;

Tel.: (+373) 022 26 02 27;

E-mail: sportlandia@ab.md;

Reamintim că „Maratonul Internațional Chișinău 2018” se va desfășura în capitală pe 30 septembrie. Cei care doresc să participe la maraton, pot afla mai multe detalii despre evenimentul sportiv și se pot înregistra pe site-ul marathon.md.