• Română
    • Русский
    • English

SOLD OUT 10 km! Au mai rămas locuri doar la cursele de 21 și 42 km

Maratonul de la Chișinău a devenit cel mai popular eveniment sportiv al toamnei. Acest lucru este dovedit de ritmul vânzărilor de locuri pentru cursele de 5 și 10 km.

La Maratonul de la Chișinău se adună în fiecare ani mii de sportivi, mulți dintre care ne vizitează din diferite țări ale lumii. Pentru unii alergători, participarea la maraton a devenit o tradiție.

Cu o săptămână înainte de cursă, locurile de participare la cursa de 5 km au fost vândute cu succes. Astăzi au fost achiziționate și toate locurile la cursa de 10 km.

În plus, toate cele 500 de locuri alocate pentru competițiile „Kids Run Day by Naturalis” au fost, de asemenea, vândute integral cu câteva zile înainte de începerea competiției.

Organizatorii sunt convinși că anul viitor, maratonul de la Chișinău va aduna și mai mulți sportivi amatori și susținători ai unui stil de viață activ.

Dacă nu ați reușit să achiziționați un pachet de start pentru aceste distanțe, mai aveți posibilitatea să vă înregistrați și să deveniți participantul curselor de 21 și 42 km. Dar nu uitați că depășirea acestor distanțe necesită o instruire serioasă, sub îndrumarea unui antrenor experimentat.