• Română
    • Русский
    • English

ŠKODA va deschide calea spre victorie!

Mașina ŠKODA a devenit marca de mașină oficială a celui de-al patrulea Maraton Internațional din Chișinău.

Mai mult de 25 de ani, ŠKODA a devenit lider în vânzarea autovehiculelor pe piața moldovenească, învățând bine ce înseamnă să fii primul. Compania a parcurs un drum lung, plin de urcușuri și coborâșuri; și pentru a depăși greutățile este necesar să fii ambițios.

ŠKODA susține numeroase evenimente organizate de Sporter: Chișinău Criterium, RUBICON, Purcari Wine Run. ŠKODA este prieten de încredere și partener al tuturor celor care sunt dornici de a câștiga și de a-și trăi viața din plin.

Pentru Maratonul Internațional Chișinău 2018, compania va oferi una dintre cele mai noi și mai moderne crossover-uri de pe piață - ŠKODA KODIAQ. La crearea autovehiculului, designerii au fost inspirați de  cubismul ceh și cristalele de Bohemia. Deși mașina are un rafinament exterior, ea a fost creată pentru a depăși rapid obstacolele și dificultățile - datorită sistemului puternic 4x4. Urmând-o cu siguranță veți ajunge la victorie! Crossover-ul va deveni ghidul dvs principal pe parcursul cursei, pentru că pe el va fi fixat panoul cu timer.

Reamintim că Maratonul Internațional Chișinău 2018 va avea loc la Chișinău pe 30 septembrie.

Pentru a vă înregistra și a participa la maraton, accesați site-ul www.marathon.md