• Română
    • Русский
    • English

Sangria & Limonadă Bar: Băuturi nutritive și delicioase pentru toţi participanții la maraton

sangria limonadă bar, chisinau marathonSangria & Limonadă Bar prepară și distribuie băuturi răcoritoare pe bază de lămâi, portocale, grapefruit, struguri și alte fructe și pomușoare.


În acest an Sangria & Limonadă Bar va prezenta vizitatorilor Sport Expo cele mai bune din băuturile sale: limonada și sucurile fresh din portocală. După cum menționează însuși reprezentanții Sangria & Limonadă Bar, „apa, lamaia si mierea sunt principalele componente care ajută organismul să obţină vitaminele necesare, nu doar în timpul competiției, dar și după alergare”. De aceea, aceste tipuri de băuturi sunt cele mai potrivite pentru evenimentele sportive mari, unul dintre care este și cel de-al doilea Maraton Internaţional din Chişinău.

Sucuri naturale și băuturi preparate pe baza lor, nu doar ne răcorește și ne potolește setea dar, de asemenea, prezintă efect revigorant și energizant și poate ridica tonusul. Iar complexul de vitamine și alți micronutrienți au un impact pozitiv asupra sănătății și întăreşte sistemul imunitar.

Aveţi posibilitatea să faceţi cunoștință cu produsele Sangria & Limonadă Bar în zilele de 15-17 aprilie la expoziţia Sport Expo, care va avea loc în Piața Marii Adunări Naţionale.