• Română
    • Русский
    • English

Salonul – Outdoor X-Style la Sport Expo în cadrul Maratonului de la Chișinău

sport expo, outdoor xstyle
Salonul-Outdoor X-Style este cel mai mare centru de echipament turistic și sportiv din Moldova, care operează pe piață din anul 2004.


La magazinul X-Style poţi găsi tot ce ai nevoie pentru drumeţii, alpinism, activități în aer liber, schi, vacanțe și picnicuri pe litoral, echipamente de înot, scufundări, speologie și sporturi extreme.
sport expo, outdoor xstyle
La expoziția sportivă (Sport Expo), din cadrul celui de-al doilea Maraton Internațional Chișinău, va fi prezentat un asortiment variat de echipamente necesare activităților în aer liber pentru sezonul de primăvară – vară: pentru drumeții (cort, saci de dormit, covorașe, rucsacuri. stegulețe ), camping (hamacuri, mobilier de camping) echipamente pentru înot și scufundări, ochelari de soare, îmbrăcăminte (articole multifuncționale pentru acoperirea capului Buff, tricouri, etc.), genți.
sport expo, outdoor xstyle
Vor fi expuse cele mai cunoscute branduri, cum ar fi  Hannah (Republica Cehă), Lowe Alpine (Italia), Asolo (Italia), Deuter (Germania), Lorpen (Spania), Petzl (Franța), AquaLung (Franța), Penguin (Republica Cehă), Buff ( Spania), Marea Summit (Australia) și multe altele – mai mult de 40 de branduri renumite.
maratonul de la chisinau, outdoor xstyle
La X-Style puteți închiria, de asemenea, corturi, saci de dormit, rucsacuri, lanterne, arzătoare cu gaz, echipamente de alpinism, și diverse accesorii. Consultanții experimentați în vânzări, care cunosc nu doar din auzite despre turism și alpinism, vor oferi consultanță și ajutor în alegerea echipamentului pentru o odihnă activă în aer liber. Ghidați de propria experiență bogată, vor relata despre traseele interesante pentru drumeții, vor consilia în alegerea produselor potrivite, astfel încât călătoria să fie cât mai confortabilă și sigură.
outdoor xstyle, maratonul de la chisinau
X-Style nu este doar un magazin cu echipamente pentru turism, acesta e un stil de viață și odihnă deosebit, creat de o echipă de profesioniști entuziaști pe parcursul a 12 ani.
maratonul de la chisinau, outdoor xstyle
Sport Expo se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale. Expoziția va dura trei zile, pe 15, 16 și 17 aprilie.