• Română
    • Русский
    • English

Red Bull - partenerul „Maratonului Internațional Chișinău 2018”

Marca comercială de băuturi energizante Red Bull este partenerul oficial al celui de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”, care se va desfășura în capitală pe 30 septembrie 2018.

Cum și când se consumă băutura energizantă Red Bull în timpul sportului?

Consumul băuturii energizante Red Bull în timpul activităților sportive variază în funcție de sportiv și de disciplină. Red Bull poate fi consumat înainte, în timpul și după activitatea sportivă.

Băutură energizantă Red Bull este un produs funcțional și nu este destinat pentru potolirea setei. Red Bull nu înlocuiește apa și nu are scopul de a restabili echilibrul de apă în organism. În timpul activității fizice, pe lângă Red Bull e necesar să beți și apă.

O doză de Red Bull (250 ml) conține tot atâta cofeină, cât o ceașcă de cafea cu același volum. Consumul băuturii energizante Red Bull trebuie moderat în funcție de doza zilnică recomandată de cofeină.

Red Bull te inspiră, când ai cea mai mare nevoie!

Reamintim, „Maratonul Internațional Chișinău 2018” se va desfășura în capitală pe 30 septembrie. Cei care doresc să participe la maraton pot afla mai multe detalii despre evenimentul sportiv și se pot înregistra pe site-ul marathon.md.