• Română
    • Русский
    • English

PUMA – partener titular al cursei semi-maraton din cadrul Maratonului de la Chișinău

Deja doi ani la rând, brandul PUMA în Moldova susține Maratonul Internațional Chișinău în calitate de partener. Pe 1 octombrie 2017 se va desfășura cel de-al treilea maraton în istoria Republicii Moldova, cursa de semi-maraton (21 km 097 m) fiind susținută de către partenerul titular PUMA.


Magazinul de echipament sportiv PUMA deja organizează o tombolă cu premii în rândurile atleților amatori, la fiecare antrenament de alergare, desfășurat în zilele de duminică împreună cu clubul Sporter. PUMA oferă cadouri participanților la antrenamentele de duminică, făcând extragerea chiar în timpul exercițiilor. Astfel, în fiecare weekend, un participant norocos devine deținătorul unui certificat cadou pentru procurarea echipamentului sportiv la magazinul oficial PUMA.

Extragerea va fi organizată în fiecare duminică și va dura până la data de 24 septembrie 2017 (inclusiv). Aflați mai multe despre antrenamentele viitoare din pagina Chisinau International Marathon pe Facebook și din calendarul de pe siteul Sporter.md. La antrenament pot participa toți doritorii, absolut gratuit!

Menționăm, că antrenamentele de duminică au loc sub supravegherea antrenorului de la clubul Sporter, care mai este și imaginea brandului de sport PUMA.

DESPRE COMPANIA PUMA

Din 1948, PUMA creează produse inovatoare pentru cei mai buni și mai rapizi sportivi din lume: de la fotbal la golf, de la sporturile cu motor la curse. Sportivii noștri stabilesc recorduri mondiale, câștigă medalii și trăiesc clipe de neuitat, care contribuie la schimbarea și evoluția sportului.

Legătura strânsă dintre sportiv și produs este cartea de vizită a brandului PUMA.

Misiunea PUMA este de a fi cel mai rapid brand de sport din lume. Datorită dorinței noastre infinite de a contribui la dezvoltarea sportului, suntem #ForeverFaster (Mereu Mai rapizi). Să fim mereu mai rapizi – așa sună mantra noastră.

Mereu Mai rapizi înseamnă mai mult decât pur și simplu rapizi. Mereu Mai rapizi înseamnă 65 ani de produse sport pentru atleți rapizi.

Nu ne temem să ne asumăm riscuri. Avem încredere în propriile noastre instincte și uneori facem alegeri neașteptate, iar aceasta înseamnă, că suntem CURAJOȘI. Orice am face, o facem în mod conștient. Facem declarații puternice, suntem curajoși și credem în propriile forțe – și acest lucru ne face OPTIMIȘTI.

Nimic nu ne poate sta în calea realizării scopurilor propuse. Noi credem că succesul depinde de tendința nesfârșită spre perfecționare. Suntem PERSEVERENȚI.

Noi trăim și savurăm procesul jocului. Pentru noi, sportul înseamnă mult mai mult decât victoria cu orice preț. Ne place concurența sănătoasă și jocul. Este ceea ce ne face BUCUROȘI.

Urmăriți trendurile și ofertele brandului de sport PUMA în Moldova pe pagina de Facebook și pe site-ul pumamoldova.md.

Reamintim, că înscrierea la semi-maratonul PUMA din cadrul Maratonului Internațional Chișinău are loc pe site-ul marathon.md. Numărul de participanți este limitat la 1000 persoane!