• Română
    • Русский
    • English

Provocarea FUN RUN: Aleargă 1,5 km pe tocuri!

Au rămas puține zile până când în PMAN se vor auzi strigăte și șuierături de încurajare pentru toți cei care s-au înscris la Chișinău International Marathon! 

Dacă cei mai hotărâți și-au ales deja distanța pe potrivă și se pregătesc de marea competiție, atunci cei care încă stau la dubii și vor ca pe lângă performațe și premii să obțină și o doză mare de distracție, se pot ”angaja” într-o cursă absolut extravagantă! 

FUN RUN este exact cursa de care au nevoie cei dornici să transforme sportul într-o activitate amuzantă, distractivă și mega interesantă! 

Ce trebuie să faci? Să alergi! Cum să alergi? Iată aici, ai libertate deplină! Dacă vrei să parcurgi 1,5 km într-un echipament banal, fă-o. 

Dar dacă vrei ca toate privirile să se oprească la tine, iar pe lângă asta, să depășești o altă limită din viața ta, atunci vino să alergi în opinci! Sau cu ochelari pentru înot, sau în haine populare, în costum de dinozaur sau în echipament de scafandru! FUN RUN dă undă verde ideilor trăsnite și te îndeamnă să fii original! 

Iar dacă n-ai destul curaj, atunci să știi că există deja un grup de femei care s-au înscris în cursă și care au de gând să alerge pe tocuri! Da, da - ai înțeles bine! Femeile au acceptat provocarea de a depăși distanța în cel mai ”elegant” mod posibil! 

Așadar, dacă vrei  faci din FUN RUN o cursă de-a dreptul nebună, atunci pe 30 septembrie, alătură-te alergătorilor zănatici! Îi vei găsi la ora 8:00 în PMAN.