• Română
    • Русский
    • English

Profită de cel mai mic preț și înregistrează-ți micul campion la cursa KIDS RUN DAY

Pe 28 septembrie 2019, în cadrul celei de-a cincea ediție a Maratonului Internațional Chișinău, se vor desfășura cursele competitive pentru copii: „KIDS RUN DAY”. 

Părinții care intenționează să-și înregistreze mici campioni la cursă, mai pot profita încă de cel mai mic preț! 

Până pe 13 martie - 100 lei;

Începând cu 14 martie - 200 lei;

Începând cu 13 septembrie - 300 lei.

Cine poate participa? Toți copii de la 5 la 14 ani dornici să-și pună la încercare forțele, să-și depășească propriile limite, să se distreze și să-și facă prieteni noi! Cursele se vor desfășura pe distanțe diferite, în funcție de vârsta alergătorilor. 

Pe lângă premii și cadouri, evenimentul va oferi micuților o experiență utilă, distracție pe cinste și amintiri frumoase. Așadar, sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 10:00, părinți, bunici, copii, nepoți - cu toții sunt așteptați în Piața Marii Adunări Naționale pentru a-i susține împreună pe micii atleți, care se vor întrece în cursele ”Kids Run Day”! 

Îndemnăm părinții să profite de cel mai mic preț și să își înscrie copii la competiție cât mai curând deoarece numărul de participanți este limitat! Mai multe informații și înregistrarea sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului.