• Română
    • Русский
    • English

Pe Sporter Market puteți procura suvenirurile Maratonului din Chișinău


maratonul din chișinău, sporter market
Vă prezentăm atributele Maratonului din Chișinău în cadrul magazinului Sporter Market, pe care puteți să le procurați ca amintire de la maratonul național, desfășurat în capitala Moldovei pe 17 aprilie.


În cadrul magazinului de cadouri ale maratonului puteți găsi următoarele atribute:

– O ceașcă Chișinău Maraton, care va deveni un decor frumos al setului de ceai sau de cafea pe care-l dețineți acasă. Savurând dimineața o cafea sau un ceai din această cană, veți simți un val de noi forțe și, bineînțeles, dorința de a ieși cât mai repede la un jogging.

sporter market, maratonul din chișinău

– Pahar Termic Chișinău Maraton. În momentul ieșirii la jogging, puteți lua cu voi ceai sau cafea. Totodată, veți avea posibilitatea să luați paharul termic la un drum lung, la birou, la un picnic sau să beți din el în timp ce conduceți.

sporter market, maratonul din chișinău

– Magnet Chișinău Maraton. Un astfel de magnet va decora orice frigider sau alte suprafețe metalice. Magnetul va fi o medalie a frigiderului Dvs. cu alimente sănătoase.

sporter market, maratonul din chișinău

– Insigna unui om ce aleargă. Insigna aurie, pictată în culorile naționale va deveni un cadou adevărat pentru tine și apropiații tăi. Iar dacă ești pasionat de călătoriile sportive, vei reuși să atragi atenția fiecăruia cu insigna prinsă la haină, căci o astfel de insignă cu un alergător din pixel n-o întâlnești la orice pas!

maratonul din chișinău, sporter market

– Un breloc din lemn. Acum legătura de chei va fi prinsă mai bine cu ajutorul unui inel puternic Marathon Chișinău. Astfel, zilnic o să-ți amintești de Maraton, care a fost o adevărată sărbătoare în Moldova și va rămâne în inima tuturor pentru un timp îndelungat. Fiecare trebuie să dețină un astfel de breloc.

maratonul din chișinău, sporter market

– Brățară de silicon. Un accesoriu strălucit și frumos, care va arăta perfect pe orice mâină, fie a unui bărbat, femeie sau copil. Poți să îți alegi o brățară de orice culoare  –  albastru, galben sau roșu.  Aceste culori sunt culorile Maratonului din Chișinău și ale drapelului național. Puteți cumpăra o singură culoare, sau chiar toate trei, dăruindu-le ulterior prietenilor și familiei.

maratonul din chișinău, sporter market

– Tricou Chișinău Maraton 2016. Tricoul poate fi achiziționat de orice doritor care va vizita Sport Expo.  Apropo, tricourile sunt confecționate în Moldova în exclusivitate pentru a alerga Maratonul din Chișinău.

maratonul din chișinău, sporter market

– Rucsac Chișinău Maraton. Acesta este o achiziție potrivită pentru colecționari, căci rucsacul de marcă se deosebește de cel din anul precedent, nu doar prin formă, ci și prin culoare.

maratonul din chișinău, sporter market

Accesați Sporter Market chiar acum!