• Română
    • Русский
    • English

Pe 30 septembrie vremea va fi tocmai bună de alergat

În ciuda faptului că la Chișinău a început să se strice vremea, echipa organizatorilor celui de-al patrulea Maraton Internațional Chișinău este binedispus și privește cu optimism ziua de mâine. Datele meteo pentru mâine, 30 septembrie, promit vreme frumoasă, cu temperaturi cuprinse între 18-19 С, și fără vânt.

Vremea de acest fel este ideală pentru sportivii, care concurează pe distanțe lungi. Iar cei care plănuiesc să alerge cursa distractivă Fun Run cu o lungime de 1,5 km, nu vor fi dezamăgiți de vreme.

În plus, dacă, totuși, vă este teamă că veți îngheța, îmbrăcați niște haine călduroase, pe care nu le mai purtați de mult timp. Organizatorii vă invită să participați la campania “Dăruie căldură”: înainte de start, participanții își vor scoate hainele vechi, care vor fi apoi colectate pentru donații celor nevoiași.

Vă reamintim că toți participanții la cursa Fun Run vor primi cadou un tricou din partea partenerului la cursă. În plus, fiecare alergător va putea participa la tombola cu premii, puse la dispoziție de magazinul Accent.md