• Română
    • Русский
    • English

Participarea și achizițiile din timpul Maratonului va fi posibil de achitat cu cardul bancar

„Maratonul Internațional Chișinău” nu este doar o simplă competiție, ci un adevărat festival sportiv național pentru toți. Și ca la orice festival grandios, în cadrul „Maratonului Internațional Chișinău 2018” va fi posibil de relaxat, de mâncat și de făcut diferite achiziții utile.

Pentru confortul oaspeților și al participanților, achizițiile făcute în zona EXPO, precum și suvenirurile, mâncarea și băuturile, vor putea fi achitate atât în numerar, cât și cu cardul bancar. În plus, dacă încă nu ai reușit să te înregistrezi, atunci vei putea achita participarea pe loc, cu cardul bancar. Vor fi acceptate către plată atât cardurile băncilor comerciale locale, cât și ale celor din străinătate.

Reamintim, oaspeții și participanții la Maraton vor avea posibilitatea de a achiziționa în zona EXPO diferite echipamente și accesorii sportive. În timpul evenimentului va fi deschis și Food-court-ul, unde te vei putea împrospăta și relaxa la umbră. De asemenea, pe teritoriul zonei EXPO va fi amplasat și un magazin Sporter, unde va fi posibilă achiziționarea suvenirilor ca amintire de Maratonul de la Chișinău.

Vă așteptăm pe 30 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale!

Organizatorii „Maratonului Internațional Chișinău 2018” sunt organizația sportivă Sporter și panoul de anunțuri gratuite - 999.md. Partenerul tehnic al evenimentului este prima bancă comercială din Moldova VictoriaBank.