• Română
    • Русский
    • English

Participă la Maratonul Chișinău și câștigă premii de valoare!

Duminică, 30 septembrie, fiecare participant la cea de-a patra ediție a „Maratonului Internațional Chișinău” va avea șansa să câștige premii valoroase de la partenerii evenimentului. Loteria va fi organizată înainte de premierea câștigătorilor Maratonului.

La fel și participanții la cursa distractivă „Fun Run”, în afară de un tricou, vor primi și o brățară specială, cu un număr detașabil, care va servi drept bilet de loterie. Tombola va fi organizată de magazinul Accent.md, care a oferit în calitate de cadouri pentru loterie fitness trackere Xiaomi "MiBand 2" și un ceas inteligent Xiaomi "Amazfit Bip" White. În plus, premiul mare, pe care îl va primi cel mai norocos alergător, este un ceas Ticwatch S Black bazat pe Google Wear.

De asemenea, și magazinul de echipamente sport extrem „Limon.md" va desfășura o loterie, la care vor putea participa doar alergătorii care intenționează să depășească cursele de 5 km, 10 km, 21 km și 42 km.

Loteria va fi organizată cu ajutorul numerelor BIB personale: astfel, fiecare sportiv va avea șansa să câștige premii unice. În fiecare categorie va fi câte un singur câștigător. Cuțitul-macetă Gerber Paraframe, cuțitul Gerber Bear Grylls Survival, cuțitul Gerber Bear Grylls Fixed, precum și cuțitul Gerber Gator - cuțitele, care pot fi utile nu numai în timpul călătoriilor, ci și în viața de zi cu zi.

În plus, printre participanții la cea mai dificilă cursă - 42 km, Kaufland va pune în joc 20 hanorace călduroase. De asemenea, la loterie vor participa și numerele BIB ale alergătorilor la maraton.