• Română
    • Русский
    • English

Palas Mall - partenerul Maratonului de la Chișinău

sport expo, chisinau marathon
Palas Mall se va alătura listei partenerilor Maratonului Internațional din Chișinău.


Inaugurat în luna mai 2012, ansamblul urbanistic Palas Iaşi este un veritabil oraș în inima Iașului. Situat în apropierea Palatului Culturii, Palas include multiple funcțiuni: birouri, cumpărături și distracție. Palas este principala destinație cosmopolită de cumpărături şi petrecere a timpului liber din nord-estul României, care atrage anual peste 16,6 milioane de persoane, printre care și mulți turiști din Republica Moldova.

Palas Mall și Palas Shopping Street răspund preferințelor întregii familii, reunind aproximativ 260 de magazine, cafenele tematice, restaurante cu specific internaţional, hypermarket Auchan City, zone de joacă pentru copii şi adolescenţi și variate posibilităţi de distracție. Cei care vin la cumpărături în Palas Mall găsesc branduri internaționale, cu piese vestimentare fashion (H&M, Massimo Dutti, Zara, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Camaïeu, Tommy Hilfiger, C&A, Stefanel, Tom Tailor, LC Waikiki, Motivi, Colin`s etc. ), încălțăminte (Humanic, Musette, Why Denis, CCC, Ecco, Il Passo, Deichmann, Otter etc. ), articole sportive (Hervis Sports, Intersport, Nike), cosmetice (Douglas, Sephora, MAC, L’Occitane, Yves Rocher), electrocasnice (Flanco) și multe altele.

De asemenea, clienții Palas dispun de o zonă de food court cu peste 1.900 de locuri, în interior și pe terasă, unde pot alege din ofertele a peste 20 de operatori cu specific românesc, indian, chinezesc, american, oriental etc.

Ansamblul Palas este și centrul de business al regiunii de nord-est, unde sunt dezvoltate șase clădiri de birouri clasa „A”, sub brandul United Business Center. În clădirile office din ansamblul Palas lucrează peste 4.200 de angajați, aici avându-și sediul peste 45 de companii, majoritatea din domeniul IT & Outsourcing.

O altă componentă a ansamblului Palas este centrul de evenimente Congress Hall, cu cinci săli deosebit de elegante, ideale pentru organizarea unor evenimente corporate sau personale. Pentru vizitatorii veniți din afara orașului, în ansamblul Palas există și Hotel Internațional de 4*.

Vizitatorii ansamblului Palas se pot destinde într-un parc care se întinde pe o suprafață de 50.000 mp, unde vor găsi și multiple atracții: lac, patinoar sezonier, teatru de vară, vestigii arheologice, fântâni arteziene și pavilion muzical. De asemenea, copiii se pot distra în aer liber la caruselul venețian și la trambulinele Palas Jump, dar și în interior, în spațiile de joacă special amenajate.

Ansamblul Palas dispune de cea mai mare parcare subterană din România, cu aproximativ 2.500 de locuri.