• Română
    • Русский
    • English

O nouă distanță la Maratonul din Chișinău – 5 km. Aleargă și primește medalia meritată!

Organizatorul celui de-al treilea Maraton Internațional Chișinău a inclus în programul cursei o nouă distanță – cea de 5 km. Această distanță poate fi parcursă cu ușurime de toți oamenii care periodic fac antrenamente de alergare.


Vă propunem să vă înregistrați la cursa de 5 km și să achitați taxa de participare deja astăzi, pentru că numărul participanților este limitat la 1000 de persoane.

Prețul înregistrării este de 200 de lei (până pe 31 iulie). Începând cu 1 și până pe 31 august prețul va fi de 250 de lei. Fiecare participant va primi kit-ul de start, care include rucsacul, tricoul, numărul și chip-ul de cronometrare.

Deja pe 1 octombrie vino în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, aleargă această distanță timp de 45 de minute și primește-ți medalia meritată!

Puteți alerga 5 km împreună cu colegii Dvs. Sporter oferă companiilor o modalitate perfectă de a efectua un team building: formați o echipă corporativă, iar antrenorul profesionist vă va pregăti pentru cursa selectată.

Drept urmare, veți avea nu doar un eveniment remarcabil în viața companiei, dar și un colectiv sănătos și unit. Noi am elaborat două variante de pregătiri:

Antrenament unic cu antrenorul clubului: VEZI PREZENTAREA

Sau antrenamente regulate cu antrenorul clubului, pentru o pregătire mai eficientă și o cunoaștere mai bună a cursei: VEZI PREZENTAREA

Amintim că înregistrarea la maraton (42,195 km), semimaraton (21,0975 km) și la cursa de 10 km continuă pe site-ul marathon.md.